Skoči do osrednje vsebine

OPERACIJA ODLIČNOST - Vozlišče podjetniške odličnosti

OPERACIJA ODLIČNOST

 

Biotehniški center Naklo vas vabi, da se udeležite predstavitve projekta Odličnost.

Predstavitev bo potekala preko spleta (Zoom), 27.3.2023 ob 16.00 uri.

 

RAZVIJTE SVOJO PODJETNIŠKO IDEJO IN SE UDELEŽITE DELAVNIC, KI SE BODO ZAČELE V APRILU 2023:

1. PODJETNIŠTVO (Poslovni model, Testiranje kupcev, Prodajni lijak)

2. POSLOVNA KOMUNIKACIJA 

3. DIGITALIZACIJA (Postavitev spletnih strani, Družbeni mediji, itd.)

4. ŽIVILSTVO IN KMETIJSTVO (Predelava mleka, Predelava mesnih izdelkov, Sadjarstvo in žganjekuha, Hortikultura v prihodnosti, Priložnosti v živinoreji itd.)

5. OBNOVLJIVI VIRI ENERGIJE TER PODNEBNE SPREMEMBE (Električna mobilnost - predelava in nadgradnja električnega vozila, Poligon obnovljivih virov energije)

6. TURIZEM, NARAVNA IN KULTURNA DEDIŠČINA (Ohranjanje dediščine, Razvoj turističnih dejavnosti, Neizkoriščeni potenciali lokalnega okolja, itd.)

 

Povezava do Zooma: https://arnes-si.zoom.us/j/97207025093 (Meeting ID: 972 0702 5093).

 

Za več informacij o projektu kontaktirajte Manco Grčar (manca.grcar@bc-naklo.si / 04 620 26 56) ali obiščite spletno stran http://www.bc-naklo.si/visja-sola/erasmus-projekti-sodelovanje/projekti/operacija-odlicnost/ .

 

Brošura je dostopna tukaj.

Izdelava spletne trgovine
Idejna zasnova in oblikovanje spletne strani: Agencija Forward, Google Partner
Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih